autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac la cuptor

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
½ kg spanac, 300 g suc de rosii, O ceapa, 3-4 catei de usturoi, 50 ml ulei, Sare, piper, oua ochiuri romanesti sau prajite

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, pana devine sticloasa, apoi se adauga frunzele de spanac intregi, sa se caleasca la foc mic pana cand ii scade volumul.
Se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat, sare si piperul si se baga la cuptor 30- 60 minute.
Se pote pregati si cu carne de pui , porc (aceasta trebuie prajita inainte de a o pune in spanac).

Spanacul se poate servi cu oua ochiuri romanesti sau prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SPANAC LA CUPTOR

SPANAC LA CUPTOR

Spanacul se curata,se spala si se opareste in apa cu putina sare. Cand se raceste se toaca marunt

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu cartofi la cuptor

Spanac cu cartofi la cuptor

Am observat ca exista doua tabere bine delimitate : fanii spanacului versus fanii urzicilor. Pana

3 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Teo , 06 noiembrie 2013

    meniul de azi, ahahaha

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piure de cartofi