autor:

Doina  Varga

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac picant cu branza topita

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
500 g frunze de spanac, 20 g branza topita, 3 linguri ulei de masline, 1 cub/lingurita concentrat ciuperci, 2 peperoni, 3-4 catei de usturoi, 3 lingurite zeama de lamaie, sare, piper, cimbru, paprika

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala spanacul in 2-3 ape, se scurge bine si se pune la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, impreuna cu concentratul. Frunzele de spanac se lasa intregi. Se caleste spanacul 3-4 minute, apoi se adauga condimentele, branza topita, iar dupa alte 4-5 minute zeama de lamaie, cateii de usturoi feliati si peperoni taiati felii subtiri.
Se mai lasa 2-3 minute la foc mic, sa mai scada zeama pe care o lasa spanacul si este gata.
Spanacul picant preparat astfel este ideal ca garnitura la diferite preparate din carne. Eu l-am servit langa pane de pui. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac picant cu branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Urzici cu gris

Urzici cu gris

Urzicile curatate fir cu fir se spala in mai multe ape. Separat de pune un vas cu apa la foc. Cand

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curate cartofi ,se taie rondele si se aseaza ca un prim strat.Se adauga ardeiul tocat fasii,ceapa

19 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Felicitari Doina,reteta e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    O bunatate !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    si mie imi place foarte mult spanacul;reteta trece la favorite !

    • Fara foto

      Sidy , 18 mai 2010

      O bunatate Doina ! Chiar azi am sa fac spanac...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Si eu pregatesc ceva asemanator...doar ca opaream spanacul inainte... Am sa incerc si reteta dumneavoastra!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      E bun, mie imi place spanacul.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte interesanta reteta si aromata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g frunze de spanac
  • 20 g branza topita
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cub/lingurita concentrat ciuperci
  • 2 peperoni
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • paprika

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari Doina,reteta e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Cus Cus