Spanac scazut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Spanac scazut

Ingrediente

  • 500g spanac congelat
  • 3 cepe miljoci
  • lapte
  • sare
  • usturoi
  • 2 linguri de faina
  • apa
  • ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa,se spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.

Se serveste cu ochiuri!

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise