autor:

Adriana K.D.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
500g spanac congelat, 3 cepe miljoci, lapte, sare, usturoi, 2 linguri de faina, apa, ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa,se spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.
Se serveste cu ochiuri!
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Daca folosim spanac proaspat timpul de preparare creste cu circa 15 minute, timp care este necesar

68 voturi    21 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac scazut

Spanac scazut

Spanacul se spala bine in cateva ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 8-10

35 voturi    21 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionel Bonda , 24 februarie 2014

    Naspa

  • Fara foto

    Rodica Georgescu , 22 februarie 2014

    Eu nu pun nici faina nici lapte....pentru ce sa-i stric gustul?

  • Fara foto

    Ana Maria Mehedinteanu , 16 februarie 2014

    si laptele?

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      La 500 g spanac este enorm 2 linguri de faina Iese un fel de ciulama de spanac. Este suficient O lingurita cu varf de faina. Si iese mai gustos daca faina se caleste putin si se stinge cu lapte

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      Faina se freaca cu lapte nu cu apa

    • Fara foto

      Daniela , 20 octombrie 2013

      Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

    • Fara foto

      Daniela Oana , 20 octombrie 2013

      SI LAPTELE CAND SE PUNE SI CAT SE PUNE?

    • Fara foto

      lllllllllllllllllll , 20 octombrie 2013

      laptele cand se adauga?

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      ador spanacul, chiar saptamana trecuta am facut *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Daniela

Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tajine de pui cu naut si masline