Reteta postata pe: 19 martie 2011
Ingrediente
-Spanac 0,5kg(de preferință proaspăt dar merge foarte bine și congelat), -3-4 căni orez, -2 cepe, -ulei de măsline, -1 morcov, -1 lămâie, -sare, piper, -2-3 căni supa de legume sau apa.
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Spanacul proaspăt se spala foarte bine se rupe bucăți (dacă e congelat scăpam de toate grijile astea trebuie doar pus în oala). Orezul se spala în mai multe ape. Ceapa se toaca mărunt, se călește în ulei de măsline, se adaugă morcovul dat prin răzătoarea mica și orezul. Totul se prăjește ușor. Se adaugă supa, sarea, piperul și spanacul. Se fierb 15-20 de minute pana scade apa. Se ia de pe foc se stropește cu zeama de lămâie. Se servește alături de o salata(eu am folosit salata de toamna) ,iar pentru cei care nu țin post merge foarte bine cu un ou prăjit și puțin iaurt alături. Sa aveți pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spankorizo - Spanac cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45
301 voturi
32 comentarii
1h
Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate