Sparanghel cu muguri de pin bio

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura sparanghel
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 / 3 cana muguri de pin
  • 1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar, lamaie sau simplu)
  • 1 lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.

2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.

3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.

4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.

5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor