Reteta postata pe: 13 iulie 2011
Ingrediente
1 legatura sparanghel, 3 linguri de ulei de măsline, 1 / 3 cana muguri de pin, 1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar, lamaie sau simplu), 1 lingurita de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.
2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.
4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.
5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu muguri de pin bio" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate