autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SPARANGHEL

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
6 portii, 500 gr sparanghel verde, 1 lingura de unt, 4 cepe de primavara,, tocate fin, 1/2 lingurita coaja, de lamâie rasa, 1 lingura zeama de lamâie, 1 lingura susan, prajit, putin, sare, piper negru, macinat, proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se cojeste si se spala sparanghelul sub jet de apa.
2. Se înlatura partea tare si se taie sparanghelul În bucati mici. Bucatile se pun într-o oala cu apa cu sare. Se fierb 8-10 minute pâna devin foarte moi.
3. Se ia o tigaie mare de teflon. untul si se adauga ceapa. Se prajeste un minut si apoi se adauga zeama de lamâie, coaja de lamâie rasa si bucatile de sparanghel.
4. Se mai prajeste 3 minute, dupa care se adauga sarea si piperul.
5. Când sparanghelul e facut, se pune pe un platou cald si se presara cu mult susan.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPARANGHEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Pizza cu creveti si sparanghel

Pizza cu creveti si sparanghel

* Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 portii
  • 500 gr sparanghel verde
  • 1 lingura de unt
  • 4 cepe de primavara,
  • tocate fin
  • 1/2 lingurita coaja
  • de lamâie rasa
  • 1 lingura zeama de lamâie
  • 1 lingura susan
  • prajit
  • putin
  • sare
  • piper negru
  • macinat
  • proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean