autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SPARANGHEL

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
6 portii, 500 gr sparanghel verde, 1 lingura de unt, 4 cepe de primavara,, tocate fin, 1/2 lingurita coaja, de lamâie rasa, 1 lingura zeama de lamâie, 1 lingura susan, prajit, putin, sare, piper negru, macinat, proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se cojeste si se spala sparanghelul sub jet de apa.
2. Se înlatura partea tare si se taie sparanghelul În bucati mici. Bucatile se pun într-o oala cu apa cu sare. Se fierb 8-10 minute pâna devin foarte moi.
3. Se ia o tigaie mare de teflon. untul si se adauga ceapa. Se prajeste un minut si apoi se adauga zeama de lamâie, coaja de lamâie rasa si bucatile de sparanghel.
4. Se mai prajeste 3 minute, dupa care se adauga sarea si piperul.
5. Când sparanghelul e facut, se pune pe un platou cald si se presara cu mult susan.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPARANGHEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita

Supa-crema de sparanghel cu ou moale si paine prajita

Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute

6 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Salată de sparanghel

Salată de sparanghel

Sparanghelul l-am lasat cateva ore sa se scurga bine de apa. Baconul l-am taiat feliute, la fel si

5 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 portii
  • 500 gr sparanghel verde
  • 1 lingura de unt
  • 4 cepe de primavara,
  • tocate fin
  • 1/2 lingurita coaja
  • de lamâie rasa
  • 1 lingura zeama de lamâie
  • 1 lingura susan
  • prajit
  • putin
  • sare
  • piper negru
  • macinat
  • proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Gulas vegetarian