1. Se cojeste si se spala sparanghelul sub jet de apa.
2. Se înlatura partea tare si se taie sparanghelul În bucati mici. Bucatile se pun într-o oala cu apa cu sare. Se fierb 8-10 minute pâna devin foarte moi.
3. Se ia o tigaie mare de teflon. untul si se adauga ceapa. Se prajeste un minut si apoi se adauga zeama de lamâie, coaja de lamâie rasa si bucatile de sparanghel.
4. Se mai prajeste 3 minute, dupa care se adauga sarea si piperul.
5. Când sparanghelul e facut, se pune pe un platou cald si se presara cu mult susan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii