autor:

LUBITA

» » Aperitive

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
Piept de pui 4buc.200g somon afumat,1pachet de surimi,200g cascaval,2leg.de ceapa verde,3-4cubulete de spanac congelat,1ardei gras rosu,4linguri faina,200g seminte de susan,2oua,sare,piper,ulei pentru prajit,salata verde., Ingrediente pentru sos:1radacina de hrean,5linguri ulei de masline,100g branza feta,5linguri smantana lichida

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se da prin faina,ou,susan si se prajeste in baie de ulei,dupa care se scoate pe prosoape de hartie;
cascavalul,taiat cubulete se pune intr-un vas si se topeste la bain-marie sau mai repede la microunde;se rastoarna pe o folie alimentara dubla,se aplatizeaza si se pune deasupra spanacul si ceapa verde care au fost calite intr-o lingura de unt iar peste spanac suvite de ardei;se ruleaza cu grija,se strang bine capetele apoi se da la frigider;pentru sos,se pune in blender hreanul ras,ulei de masline,cubulete de branza,si smantana;
pe farfurie,se pune salata taiata subtire amestecata cu ceapa si ardei,ulei de masline si otet balsamic;alaturi ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu pui,somon si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Racitura de porc

Racitura de porc

Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua

23 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan la cuptor

Chiftelute cu susan la cuptor

Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

    Ce bunutz , cred ca a iesit !!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui 4buc.200g somon afumat,1pachet de surimi,200g cascaval,2leg.de ceapa verde,3-4cubulete de spanac congelat,1ardei gras rosu,4linguri faina,200g seminte de susan,2oua,sare,piper,ulei pentru prajit,salata verde.
  • Ingrediente pentru sos:1radacina de hrean,5linguri ulei de masline,100g branza feta,5linguri smantana lichida

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Ce bunutz , cred ca a iesit !!!!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba de porc cu sos de capere