autor:

LUBITA

» » Aperitive

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2011

Ingrediente
Piept de pui 4buc.200g somon afumat,1pachet de surimi,200g cascaval,2leg.de ceapa verde,3-4cubulete de spanac congelat,1ardei gras rosu,4linguri faina,200g seminte de susan,2oua,sare,piper,ulei pentru prajit,salata verde., Ingrediente pentru sos:1radacina de hrean,5linguri ulei de masline,100g branza feta,5linguri smantana lichida

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se da prin faina,ou,susan si se prajeste in baie de ulei,dupa care se scoate pe prosoape de hartie;
cascavalul,taiat cubulete se pune intr-un vas si se topeste la bain-marie sau mai repede la microunde;se rastoarna pe o folie alimentara dubla,se aplatizeaza si se pune deasupra spanacul si ceapa verde care au fost calite intr-o lingura de unt iar peste spanac suvite de ardei;se ruleaza cu grija,se strang bine capetele apoi se da la frigider;pentru sos,se pune in blender hreanul ras,ulei de masline,cubulete de branza,si smantana;
pe farfurie,se pune salata taiata subtire amestecata cu ceapa si ardei,ulei de masline si otet balsamic;alaturi ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu pui,somon si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

    Ce bunutz , cred ca a iesit !!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

5 voturi

Ingrediente

  • Piept de pui 4buc.200g somon afumat,1pachet de surimi,200g cascaval,2leg.de ceapa verde,3-4cubulete de spanac congelat,1ardei gras rosu,4linguri faina,200g seminte de susan,2oua,sare,piper,ulei pentru prajit,salata verde.
  • Ingrediente pentru sos:1radacina de hrean,5linguri ulei de masline,100g branza feta,5linguri smantana lichida

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

7 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Ce bunutz , cred ca a iesit !!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite umplute la cuptor