autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Specialitate de pui cu legume si brinza

   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
80 - 100 gr. carne de pui sau porc, 1-2 capatini ceapa, 1 cartof mijlociu, 2 morcovi, 50 - 100 gr. ciuperci, 50 gr. cascaval sau brinza topita, , unt, sare, patrunjel, vegeta, un ou pentru fiecare portie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapa si deasupra cartofi. Se presara putin unt topit sau ulei, sare si vegeta. Se coace in cuptor pina e aproape gata. Se adauga brinza topita (cascavalul), oul si patrunjelul. Se mai coace pina e gata oul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui cu legume si brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec de carne

Chec de carne

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui Panzanella

Pui Panzanella

Pieptul de pui si legumele se taie julien,apoi in tigaia incinsa cu putin ulei se calesc legumele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 80 - 100 gr. carne de pui sau porc
  • 1-2 capatini ceapa
  • 1 cartof mijlociu
  • 2 morcovi
  • 50 - 100 gr. ciuperci
  • 50 gr. cascaval sau brinza topita
  • unt
  • sare
  • patrunjel
  • vegeta
  • un ou pentru fiecare portie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene