autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Specialitate de pui

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 gr. carne de pui dezosata, taiata fisii 300 gr. ceafa de porc, taiata fisii 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete) 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat 500 gr. smintina 3-4 linguri mustar 2-3 cubulete supa de pui 200 ml vin alb sec condimente: piper, chimion, foi de dafin, rozmarin, 4-5 catei usturoi, sucul de la jumatate de lamiie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

14 voturi

Mod de preparare

In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc.
Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.
Se serveste cu garnitura de legume sau orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

In primul rand pregatim puiul, il curatam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase

0 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Specialitate cu pui,somon si cascaval

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se

5 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 300 gr. carne de pui dezosata
  • taiata fisii 300 gr. ceafa de porc
  • taiata fisii 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete) 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat 500 gr. smintina 3-4 linguri mustar 2-3 cubulete supa de pui 200 ml vin alb sec condimente: piper
  • chimion
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • 4-5 catei usturoi
  • sucul de la jumatate de lamiie.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Stufat de miel