autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

spezzatino cu ciuperci

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2010

Ingrediente
800 g carne de vita, 2 morcovi, 2 cepe medii, 1 lg rasa faina, 5 linguri ulei de masline, 1/2 pahar vin rosu, sare,piper,supa, 400 g ciuperci, 2 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam.Lasam 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in cand putina supa de legume sau de carne.
Ciupercile le curatam,le taiem felii si impreuna cu usturoiul pisat sau taiat feliute le punem la calit in 2 linguri ulei de masline.lasam 10-15 minute si le amestecam cu carnea cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata.
Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.
Desi eu prefer intotdeauna mamaliga,as zice ca merge mult mai bine cu piure de cartofi...si neaparat cu un pahar de vin rosu:)
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "spezzatino cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010

    Super imi place ft mult!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010

    Arata tare apetisant.Si eu prefer tot cu mamaliguta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

    O reteta super gustoasa,iar prezentarea este pe masura...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

      Un deliciu!***** Si mie imi place ma mult cu mamaliguta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

      I-mi faci poftã!!! delicios :)

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

      ce bine arata si ce bun e! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 800 g carne de vita
  • 2 morcovi
  • 2 cepe medii
  • 1 lg rasa faina
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1/2 pahar vin rosu
  • sare,piper,supa
  • 400 g ciuperci
  • 2 catei usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

15 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

Super imi place ft mult!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Sarmale în foi de varza acra si afumatura