Ingrediente
800 g carne de vita, 2 morcovi, 2 cepe medii, 1 lg rasa faina, 5 linguri ulei de masline, 1/2 pahar vin rosu, sare,piper,supa, 400 g ciuperci, 2 catei usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
9 voturi
Mod de preparare
Ciupercile le curatam,le taiem felii si impreuna cu usturoiul pisat sau taiat feliute le punem la calit in 2 linguri ulei de masline.lasam 10-15 minute si le amestecam cu carnea cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata.
Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.
Desi eu prefer intotdeauna mamaliga,as zice ca merge mult mai bine cu piure de cartofi...si neaparat cu un pahar de vin rosu:)
pofta buna!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Un deliciu!***** Si mie imi place ma mult cu mamaliguta.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
I-mi faci poftã!!! delicios :)
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010
ce bine arata si ce bun e! Felicitari!