Dupa ce a dospit aluatul cam 1/2h se intinde in forma dreptunghiulara cat mai subtire posibil. Pe jumatate din aluat se pun feliile de salam( sau taiat cubulete)se presara apoi mult cascaval deasupra salamului,se aduce partea de aluat neacoperita peste partea cu umplutura.Se taie apoi aluatul pe latime in fasii cam de 2 degete grosime.Se ia fiecare fasie si se rasuceste de la ambele capete.
Se pun fasiile rasucite in tava de copt acoperita cu hartie de copt.Se presara oregano sau condiment pt pizza pe baghete si se dau la cuptor pana baghetele devin crocante, la 220C.
Se servesc cu sos de rosii cu busuioc.
*puteti pune condimentul de pizza si in aluat, in timp ce-l framantati
*puteti unge foaia de aluat cu Ketchup daca va place gustul si apoi adaugati salamul si cascavalul sau puteti sa folositi numai cascaval(daca nu consumati mezeluri )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii