Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, se caleste in putin ulei. Carnea se taie cubulete se condimentaza si apoi se caleste alaturi de ceapa. Se amesteca cu pasta de rosii si se lasa deoparte. Pastele se fierb respectand instructiunile de pe ambalaj. Dupa ce se strecoara, se asaza intrun vas Jena sau o tava de friptura, in straturi succesive cu amestecul de carne. Se stropeste totul cu smantana si se da la cuptorul incins aproximativ 20 minute. Se servesc fierbinti cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii