autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Spirale cu carne la cuptor

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g paste(spirale), 200 ml smantana, 100 cascaval ras, un piept de pui, 1 ceapa, 1 lingura pasta de rosii, ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie marunt ceapa, se caleste in putin ulei. Carnea se taie cubulete se condimentaza si apoi se caleste alaturi de ceapa. Se amesteca cu pasta de rosii si se lasa deoparte. Pastele se fierb respectand instructiunile de pe ambalaj. Dupa ce se strecoara, se asaza intrun vas Jena sau o tava de friptura, in straturi succesive cu amestecul de carne. Se stropeste totul cu smantana si se da la cuptorul incins aproximativ 20 minute. Se servesc fierbinti cu cascaval ras deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale combinate Doina

Sarmale combinate Doina

Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel: caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras

8 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Camelia Jianu , 14 februarie 2014

    Eu am facut cu paste fundite,ca nu aveam spirale,iar smantana,pentru ca era putina si intarita,am diluat-o/completat-o cu putin iaurt. A iesit foarte bun!

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 28 ianuarie 2010

    Sunt intradevar gustoase si se prepara repejor.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Trebuie sa fie tare gustoase...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Merita incercat, e o mancare gustoasa cu adevarat.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      Imi place combinatia,iar cascavalul da o savoare deosebita puiului.Felicitari pentru reteta.Ai votul meu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste(spirale)
  • 200 ml smantana
  • 100 cascaval ras
  • un piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Sunt intradevar gustoase si se prepara repejor.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Degetele de pui