Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, curatam, spalam si taiem ciupercutele, usturoiul, ceapa, le calim cam 5-10 minute, le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust, adaugam sucul de lamaie, stingem focul. Pastele scurse de apa sunt asezate intro salatiera si turnam peste ele ciupercile si legumele calite, presaram cascaval razuit si desavarsim gustul cu busuioc proaspat, taiat marunt.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii