autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

SPIRALE CU CIUPERCI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
400 g paste fainoase(1 punga spirale)2-3 catei usturoi, 400 g ciuperci(mie imi plac chamignion)1 ceapa, 3 linguri ulei, 1 lingura suc de lamaie(de la o lamaie mai mica), 4 linguri cu varf de cascaval sau cas de oaie mai uscat, razuit, sare, piper, putina vegeta, cateva frunzulite de busuioc optional.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, curatam, spalam si taiem ciupercutele, usturoiul, ceapa, le calim cam 5-10 minute, le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust, adaugam sucul de lamaie, stingem focul. Pastele scurse de apa sunt asezate intro salatiera si turnam peste ele ciupercile si legumele calite, presaram cascaval razuit si desavarsim gustul cu busuioc proaspat, taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPIRALE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica cu ciuperci

Mancarica cu ciuperci

Taiem ceapa juliene,si punem la calit,adaugam 2 dinti de usturoi,lasam sa se caleasca 1-2 minute

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Multumesc tuturor ma bucur ca va place reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Multumesc tuturor ma bucur ca va place reteta.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

      Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

      O bunatate !

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm ce bunatate!!!!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Simplu si bun.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Cred ca sunt foarte gustoase.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Nu este rau de loc ce spui tu aici.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase(1 punga spirale)2-3 catei usturoi
  • 400 g ciuperci(mie imi plac chamignion)1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura suc de lamaie(de la o lamaie mai mica)
  • 4 linguri cu varf de cascaval sau cas de oaie mai uscat
  • razuit
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • cateva frunzulite de busuioc optional.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc tuturor ma bucur ca va place reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciupercute ingrasate