Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute la prajit, dupa care adaugam legumele taiate corespunzator: ceapa pestisori, ardeiul gras fasii, rosiile felii subtiri, uaturoiul dat prin presa. Fierbem totul la foc potrivit cam 10-15 minute, potrivim de sare, piper, adaugam busuiocul si patrunjelul tocate. Intre timp, fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Asezam pe farfurie pastele si adaugam peste ele sosul cu pieptul de pui. Din aceste cantitati rezulta cam 4 portii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii