Intro tigaie, punem uleiul la incins, adaugam pieptul de pui taiat bucatele, il lasam 2-3 minute la prajit, dupa care adaugam legumele taiate corespunzator: ceapa pestisori, ardeiul gras fasii, rosiile felii subtiri, uaturoiul dat prin presa. Fierbem totul la foc potrivit cam 10-15 minute, potrivim de sare, piper, adaugam busuiocul si patrunjelul tocate. Intre timp, fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Asezam pe farfurie pastele si adaugam peste ele sosul cu pieptul de pui. Din aceste cantitati rezulta cam 4 portii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii