autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

SPIRALE CU SUNCA SI BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
1 punga paste fainoase spirale, 1/4 branza de oaie(sau telemea razuita), 100 g unt, 150 grame sunca razuita pe razatoarea cu gauri mari(sau taiata cubulete mici).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Spiralele fierte conform instruciunilor de pe amabalaj, se scurg de apa, se pun intrun cratit in care am topit untul, adaugam sunca pregatita, presaram branza si dam la cuptor pt 5 sau 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPIRALE CU SUNCA SI BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    O minune,asa facea mama mea, doar cu branza si erau un deliciu.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase spirale
  • 1/4 branza de oaie(sau telemea razuita)
  • 100 g unt
  • 150 grame sunca razuita pe razatoarea cu gauri mari(sau taiata cubulete mici).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O minune,asa facea mama mea, doar cu branza si erau un deliciu.Felicitari!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Sote de ficat cu mar