autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

SPIRALE CU SUNCA SI BRANZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
1 punga paste fainoase spirale, 1/4 branza de oaie(sau telemea razuita), 100 g unt, 150 grame sunca razuita pe razatoarea cu gauri mari(sau taiata cubulete mici).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Spiralele fierte conform instruciunilor de pe amabalaj, se scurg de apa, se pun intrun cratit in care am topit untul, adaugam sunca pregatita, presaram branza si dam la cuptor pt 5 sau 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPIRALE CU SUNCA SI BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Gaufres de secara cu branza topita

Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    O minune,asa facea mama mea, doar cu branza si erau un deliciu.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 punga paste fainoase spirale
  • 1/4 branza de oaie(sau telemea razuita)
  • 100 g unt
  • 150 grame sunca razuita pe razatoarea cu gauri mari(sau taiata cubulete mici).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O minune,asa facea mama mea, doar cu branza si erau un deliciu.Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
drob de miel