autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Spuma de branza cu dulceata

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
250 g branza de vaci, 1-2 linguri smantana degresata, 3 linguri zahar pudra, zeama de la o portocala, 2-3 linguri nunca de cocos/nuca macinata/alune pisate/fulgide migdale/fistic, bucati de fructe sau fructe din dulceata, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Branza proaspata de vaci se amesteca cu o lingura, doua cu smantana subtire si slaba si trei linguri cu zahar pudra, plus zeama de la o portocala. Ingredientele se bat foarte bine cu mixerul, timp de 10 minute.

2. Se adauga 2-3 linguri cu nuca de cocos sau nuca macinata, fulgi de migdale, alune pisate, fistic (in orice combinatie, dupa gust). Se lasa la rece. Se serveste in cupe, cu fructe proaspete sau fructe din dulceata (de preferat capsune, zmeura, caise).
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza cu dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec bicolor

Chec bicolor

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un

4 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 1-2 linguri smantana degresata
  • 3 linguri zahar pudra
  • zeama de la o portocala
  • 2-3 linguri nunca de cocos/nuca macinata/alune pisate/fulgide migdale/fistic
  • bucati de fructe sau fructe din dulceata
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Bomboane din morcov