autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Spuma de branza cu dulceata

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
250 g branza de vaci, 1-2 linguri smantana degresata, 3 linguri zahar pudra, zeama de la o portocala, 2-3 linguri nunca de cocos/nuca macinata/alune pisate/fulgide migdale/fistic, bucati de fructe sau fructe din dulceata, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Branza proaspata de vaci se amesteca cu o lingura, doua cu smantana subtire si slaba si trei linguri cu zahar pudra, plus zeama de la o portocala. Ingredientele se bat foarte bine cu mixerul, timp de 10 minute.

2. Se adauga 2-3 linguri cu nuca de cocos sau nuca macinata, fulgi de migdale, alune pisate, fistic (in orice combinatie, dupa gust). Se lasa la rece. Se serveste in cupe, cu fructe proaspete sau fructe din dulceata (de preferat capsune, zmeura, caise).
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza cu dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fagure

Fagure

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Pe urma se adauga si galbenusurile

4 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Mini-tarte cu fructe

Mini-tarte cu fructe

Preparam aluatul: Se amesteca margarina, zaharul, sarea, oul batut si se incorporeaza faina. Invelim

7 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 1-2 linguri smantana degresata
  • 3 linguri zahar pudra
  • zeama de la o portocala
  • 2-3 linguri nunca de cocos/nuca macinata/alune pisate/fulgide migdale/fistic
  • bucati de fructe sau fructe din dulceata
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Soricei din flori de salcam