autor:

Crama Haiducilor

» » Spume si creme dulci

Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crama Haiducilor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2012

Ingrediente
Mascarpone, Ricotta, Crema de branza Philadelphia, Jeleu de fructe pregatit din mango, capsuni si zahar., Piscot pentru decor, Sos de ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa.
Se pune zaharul intr-un vas tinut pe apa, la foc iute, in care se adauga fructele taiate cubulete si dupa 2-3 zbuciumari se lasa sa seada la racit.
Se amesteca crema de branza cu jeleul de fructe astfel obtinut si se toarna in cupe. Se orneaza cu piscot si sos de ciocolata si se serveste mesenilor flamanzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Un desert rapid si cu efect :) Puteti folosi lamâi în loc de portocale, dacã aveti multe. Sucul

21 voturi    5 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Clatite cu Nutella

Clatite cu Nutella

1. Se cerne intr-un vas faina cu sarea.Se adauga ouale si putin lapte si se amesteca.Se adauga treptat

14 voturi    2 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Mascarpone
  • Ricotta
  • Crema de branza Philadelphia
  • Jeleu de fructe pregatit din mango
  • capsuni si zahar.
  • Piscot pentru decor
  • Sos de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de Crama Haiducilor
Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

• Se opareste frunza de vita de vie • Se face amestecul de pasat cu orez si carne • Se impacheteaza

13 voturi    9 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Panna Cotta Traditionala

Panna Cotta Traditionala

Gelatina se pune la inmuiat in lapte rece taranesc pentru 5 minute. Tot acum se aseaza smantana

7 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cocorada ardeleneasca

Cocorada ardeleneasca

Se pune drojdia la dospit cu apa calaie, o lingura de faina si un praf de sare. Se adauga apoi cate

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Budincã de mere îmbãtate