Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos, 20 ml zeama de lamiie sau rom.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-un lighenas, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos, zeama de lamiie sau romul si marmelada de caise, batindu-le in continuare pe un vas cu apa clocotita, cu telul in forma de para, cca 10 minute, ca si bezelele, pina cind se intaresc bine (sa nu cada de pe tel).Spuma se poate pune in pahare cu sau fara picior, sau in farfurii de compot si se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "spuma de caise" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Se spala, se curata, se dau caisele in doua, se mixeaza citeva secunde, dupa care se adauga zaharul
5 voturi
5 comentarii
1h 30 min
nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut
4 voturi
1 comentariu
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate