autor:

iuliana tarnoveanu

» » Spume si creme dulci

Spuma de caise

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
7-8 caise, 1 albus, 1lingura de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala, se curata, se dau caisele in doua, se mixeaza citeva secunde, dupa care se adauga zaharul si albusul, mixindu-se in continuare. Se lasa la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut

3 voturi    1 comentariu
15 min
Inghetate
Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Inghetata cu vanilie si coaja confiata de portocala

Se pune laptele la fiert, se adauga batonul de vanilie si se lasa pe foc, cam 10 minute. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Interesanta reteta !!! Spuma de caise inca nu am facut, numai de fragi si de capsuni,,,dar am sa incerc !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Este foarte buna.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Cred ca e buna, nici eu nu am facut niciodata, nici nu am mancat.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Da, sunt bune caisele. Nu am mancat spuma de caise, dar presupun ca este buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 7-8 caise
  • 1 albus
  • 1lingura de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Serbet din smochine Serbet din smochine

Smochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Spalam fructele si le scurgem bine de apa. Le punem intr-o cratita incapatoare impreuna cu zaharul. Lasam fructele cateva ore pana

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Crema de portocale