autor:

iuliana tarnoveanu

» » Spume si creme dulci

Spuma de caise

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
7-8 caise, 1 albus, 1lingura de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala, se curata, se dau caisele in doua, se mixeaza citeva secunde, dupa care se adauga zaharul si albusul, mixindu-se in continuare. Se lasa la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

Ingheţată cu spumă de la dulceaţa de caise

nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut

3 voturi    1 comentariu
15 min
Inghetate
Cremsnit cu biscuiti si banane

Cremsnit cu biscuiti si banane

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi

16 voturi    5 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Interesanta reteta !!! Spuma de caise inca nu am facut, numai de fragi si de capsuni,,,dar am sa incerc !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Este foarte buna.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Cred ca e buna, nici eu nu am facut niciodata, nici nu am mancat.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Da, sunt bune caisele. Nu am mancat spuma de caise, dar presupun ca este buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 7-8 caise
  • 1 albus
  • 1lingura de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Mousse de ciocolata