autor:

Mihaela Kitchen

» » , Dulciuri diverse, Spume si creme dulci

Spuma de capsuni

Autor: Mihaela Kitchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Kitchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2014

Ingrediente
- 2 albusuri, , - 125 gr de zahar, , - o cana de 300 grame cu capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

54 voturi

Mod de preparare

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia devine tare. Dupa ce am spalat capsunile si le-am curatat, le-am pus in blender pana ce au devenit o crema pe care am turnat-o peste albusurile batute. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus pana se incorporeaza bine. Compozitia o adaugati in boluri ori castronele, le ornati dupa bunul plac si dati la rece pentru cateva momente.

P.S. Spuma se mai poate face si din banane, cirese, visine, portocale etc.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat albusurile bine de tot, adaugam zaharul si batem din nou albusurile. Capsunile le dam prin

10 voturi    9 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

  • 6 comentarii

  • Chivu Anisoara , 11 iunie 2020

    Foarte gustoasa

  • Mihaela Kitchen

    Mihaela Kitchen (Chef de cuisine) , 24 mai 2020

    Dana, fiecare face ce dorește. Noi consumam crude când fac acest dulce fi sincer nu am pățit nimic, pentru că știu de unde cumpăr ouăle. De menționat locuim într-un sat din pensiunea Halkidiki.

  • Dorin , 20 mai 2020

    Pentru Dans.. dacă ouăle.sunt proaspete cred ca nu e nici o problema. Se fac si maioneze cu ou crud. Cine nu vrea sa consume e treaba lui. Poate sa isi faca bloc de promovare pe aceasta tema

    • dana , 19 mai 2020

      nu consumati oua crude!

    • Lucia Paradowski , 24 mai 2014

      ...si cu gálbenusul bátut ce-ai fácut?

    • Iudith Czitrom , 24 aprilie 2014

      BUN

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

54 voturi

Ingrediente

  • - 2 albusuri
  • - 125 gr de zahar
  • - o cana de 300 grame cu capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela Kitchen
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca

12 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu crema de capsuni

Biscuiti cu crema de capsuni

Se fac praf biscuitii cu ajutoul unui blender sau unei sticle, se adauga aromele in prafum de biscuiti,

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Dulciuri diverse

Chivu Anisoara

Foarte gustoasa

Retete

din Spume si creme dulci

Desert fitness Desert fitness

Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Spumata de zmeura Spumata de zmeura

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă

2 voturi    2 comentarii
14 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide