autor:

ana catalina focsa

» » Spume si creme dulci

Spuma de capsuni

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
5 foi gelatina/55 g gelatina pudra, 500 g capsuni, 2 galbenusuri, 3 linguri zahar, 250 g branza de vaci, 100 ml frisca, 10 frunze de menta tocate.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie jumatati sau sferturi. Se paseaza 300 g capsuni si se dau in fiert. Se iau de pe foc si se dizolva in ele gelatina foi sau pudra. Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi branza de vaci. Se lasa sa se raceasca o jumatate de ora. In compozitie se inglobeaza frisca batuta. Spuma se da la frigider 3 ore. Se scot portii pe farfurii, iar cu restu de capsuni si menta se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia

14 voturi    2 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa. Se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Simpla,gustoasa si racoritoare...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 foi gelatina/55 g gelatina pudra
  • 500 g capsuni
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 250 g branza de vaci
  • 100 ml frisca
  • 10 frunze de menta tocate.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Se spala ciresele si li se scot samburii, lasand zeama sa se scurga intr-un bol. Intr-un castron

8 voturi    9 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simpla,gustoasa si racoritoare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Panna cotta cu lapte condensat si zmeura Panna cotta cu lapte condensat si zmeura

Se amesteca pe foc intr-un vas laptele de cocos, smantana, laptele condensat, iar cand au ajuns la punctul de fierbere, se da vasul

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Dulceata cu rubarba zmeura si capsune Dulceata cu rubarba zmeura si capsune

Rubarba trebuie spalata, taiata rondele mici, capsunile trebuie curatate, spalate sub jet de apa rece pentru eliminarea nisipului, zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
IAURT DESERT