Reteta postata pe: 31 mai 2008
Ingrediente
5 foi gelatina/55 g gelatina pudra, 500 g capsuni, 2 galbenusuri, 3 linguri zahar, 250 g branza de vaci, 100 ml frisca, 10 frunze de menta tocate.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie jumatati sau sferturi. Se paseaza 300 g capsuni si se dau in fiert. Se iau de pe foc si se dizolva in ele gelatina foi sau pudra. Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi branza de vaci. Se lasa sa se raceasca o jumatate de ora. In compozitie se inglobeaza frisca batuta. Spuma se da la frigider 3 ore. Se scot portii pe farfurii, iar cu restu de capsuni si menta se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa.
Se
0 voturi
0 comentarii
30 min
Se bat albusurile bine de tot, adaugam zaharul si batem din nou albusurile.
Capsunile le dam prin
10 voturi
9 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate