Spuma de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni

Ingrediente

  • 5 foi gelatina/55 g gelatina pudra
  • 500 g capsuni
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 250 g branza de vaci
  • 100 ml frisca
  • 10 frunze de menta tocate.

Mod de preparare

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie jumatati sau sferturi. Se paseaza 300 g capsuni si se dau in fiert. Se iau de pe foc si se dizolva in ele gelatina foi sau pudra. Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi branza de vaci. Se lasa sa se raceasca o jumatate de ora. In compozitie se inglobeaza frisca batuta. Spuma se da la frigider 3 ore. Se scot portii pe farfurii, iar cu restu de capsuni si menta se orneaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise