autor:

ana catalina focsa

» » Spume si creme dulci

Spuma de capsuni

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
5 foi gelatina/55 g gelatina pudra, 500 g capsuni, 2 galbenusuri, 3 linguri zahar, 250 g branza de vaci, 100 ml frisca, 10 frunze de menta tocate.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie jumatati sau sferturi. Se paseaza 300 g capsuni si se dau in fiert. Se iau de pe foc si se dizolva in ele gelatina foi sau pudra. Se inglobeaza treptat in compozitia de galbenusuri si se adauga apoi branza de vaci. Se lasa sa se raceasca o jumatate de ora. In compozitie se inglobeaza frisca batuta. Spuma se da la frigider 3 ore. Se scot portii pe farfurii, iar cu restu de capsuni si menta se orneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Se bat albusurile bine de tot, adaugam zaharul si batem din nou albusurile. Capsunile le dam prin

10 voturi    9 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul. Capsunile se curata de codita,se spala si se pun cateva

15 voturi    21 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Simpla,gustoasa si racoritoare...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 foi gelatina/55 g gelatina pudra
  • 500 g capsuni
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • 250 g branza de vaci
  • 100 ml frisca
  • 10 frunze de menta tocate.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Se spala ciresele si li se scot samburii, lasand zeama sa se scurga intr-un bol. Intr-un castron

7 voturi    9 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simpla,gustoasa si racoritoare...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide