autor:

iuliana tarnoveanu

» » Spume si creme dulci

Spuma de capsuni

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
100g capsuni, 100g zahar, 2 albusuri

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ingredientele de mai sus. Se serveste ca atare sau dupa ce s-a racit in frigider etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spumă de căpşuni

Spumă de căpşuni

Căpşunile se curăţă de codiţe,se spală bine sub jet de apă rece şi se lasăla scurs.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Spuma de capsuni cu iaurt

Spuma de capsuni cu iaurt

Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele. Iaurtul rece il batem

9 voturi    2 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iuliana Tarnoveanu , 07 martie 2015

    Delicioasa!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Imi place!...Simplu si gustos!

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    e super sa o servesti in cupe cu citeva capsuni taiate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 100g capsuni
  • 100g zahar
  • 2 albusuri

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Imi place!...Simplu si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Mousse de scortisoarã (Mousse de canela)