autor:

Sidy

» » Dulciuri diverse

Spuma de capsuni

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
2-3 albusuri, 200 g capsuni, 2 linguri zahar pudra, piscoturi, nuca cocos verde

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile bine de tot, adaugam zaharul si batem din nou albusurile.
Capsunile le dam prin blender apoi le adaugam la albusuri si mixam sa se amestece bine pina redevine pufoasa spuma.
Se da la rece 2 ore apoi se pune in boluri si se orneaza...
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni si spuma

Prajitura cu capsuni si spuma

Amestecam intr-un bol cu ajutorul mixerului zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile,apoi adaugam

27 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Arata minunat spuma ta de casuni...Eu o pregatesc astfel: O cana zahar o cana fructe 3 albusuri fructe pt ornat piscoturi frisca Se sfarama bine fructele,se adauga albusurile si zaharul batandu-se cu mixerul pana se intareste compozitia ca o bezea. Se tine putin la frigider sa se raceasca si se serveste in cupe de inghetata cu frisca, fructe deasupra sau piscoturi.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

    Tentatie absoluta!*****

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    O bunatate ,prezentarea e super !

  • Fara foto

    Nadia , 15 august 2009

    Ce bine arata...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Arata minunat spuma ta de capsuni...

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Foarteee buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata minunat...Imi place la nebunie spuma de capsuni si din fructe de padure...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Si mie imi place spuma de fructe,arata tare bine.Cred ca o sa fac si eu,mi-ai facut pofta.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Eu bat de la inceput albusurile cu zaharul si cu capsunile spalate, curatate de codite si apoi zdrobite, nu adaug ingredientele pe rand si iese totusi foarte bine. Cu zahar pudra nu se bat bine albusurile, de aceea se va folosi zahar tos. De la inceput se pune si un varf de cutit de sare pentru ca albusurile sa se bata mai repede si spuma sa nu cada prea curand. La fel se face si spuma de fragi sau zmeura. Ca decor se pot folosi piscoturi. Eu mai pun deasupra si cate un fruct intreg in fiecare bol. Din pacate nu pot vedea toate fotografiile, m-ar ineresa mai mult ultima. Ele se vor vedea ca lumea doar cand va disparea isteria cu Knorr!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Cred ca este foarte buna, felcitari, imi este ciuda ca nu vad pozele, din cauza reclamei sare si nu se vad toate. Felicitari, cred ca arata bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2-3 albusuri
  • 200 g capsuni
  • 2 linguri zahar pudra
  • piscoturi
  • nuca cocos verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Tentatie absoluta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cafekakes cu ciocolata