autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Spuma de capsuni din bezea

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr. capsuni, 2 albusuri, 200 gr. zahar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bate cu telul albusul cu zaharul, adaugindu-se treptat capsunile, pina ce se intareste spuma.
Se asaza in cupe si se serveste imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni din bezea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars cu mere

Crema de zahar ars cu mere

Se curata merele si se taie felii potrivit de groase. Se caramelizeaza 200 g zahar si se prelinge

5 voturi    8 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Panna cotta

Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. capsuni
  • 2 albusuri
  • 200 gr. zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Inghetata cu scortisoara