Ingrediente
Pt. 4 portii:, - 200g ciocolata alba, - 250ml frisca, - 1 plic intaritor de frisca, - 4 linguri suc (de preferat-de cirese sau zmeura), - 100g zahar, - 20g unt, - 5 linguri dulceata, - menta.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
21 voturi
Mod de preparare
2. Se bate frisca si se adauga intaritorul. Se lasa sa se caramelizeze zaharul, intr-o cratita. Luati o lingura din zahar si puneti deoparte, pt. ornat. Se lasa la racit si se amesteca cu untul.
3. Dulceata, se amesteca cu sucul. Cu ajutorul a doua lunguri, se iau galuste din spuma de ciocolata si se aseaza pe farfurii de desert. Se inconjoara cu sosul format din suc.
4. Se orneaza cu firele de caramel puse deoparte, ciocolata rasa si frunze de menta.
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010
foarte buna cred ;o salvez si abia astept sa o incerc