Taiem cartofii cuburi si ii puem la fiert cu sare 30 min. preparam umplutura.Ciupercile taiate in cubulete le punem la calit in 2 linguri de ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt, rosiile taiate si ele marunt, mararul, sarea si piperul. le calim pina se absoarbe lichidul si le dam la racorit. Cartofii fierti ii pisam si dam in cuptorul cald dar stins pe 5 min.Trecem cartofii pe foc mic, adaugam untul si amestecam timp de 8 minute. Stingem focul si adaugam
3 galbenusuri, parmezanul, sare si piper si amestecam, ese o crema moale ca sa fie lucrata.
Punem intr-un sprit crema de cartofi si facem cerculete duble pe hartia de copt in tava si le ungem cu al 4lea galbenus amestecat cu un strop de lapte sau apa.
Bagam cosuletele pe 25 min in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cind se rumenesc umplem cosuletele cu umplutura si presuram cu cascaval, coacem 10-15 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii