autor:

mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spuma de cartofi cu ciuperci

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
600g cartofi, , 500g ciuperci cham,, 50g unt, , 25g parmezan, , 6 rosii, , 4 galbenusuri, , 2 catei usturoi,, marar, sare, piper,, 50g cascaval.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem cartofii cuburi si ii puem la fiert cu sare 30 min. preparam umplutura.Ciupercile taiate in cubulete le punem la calit in 2 linguri de ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt, rosiile taiate si ele marunt, mararul, sarea si piperul. le calim pina se absoarbe lichidul si le dam la racorit. Cartofii fierti ii pisam si dam in cuptorul cald dar stins pe 5 min.Trecem cartofii pe foc mic, adaugam untul si amestecam timp de 8 minute. Stingem focul si adaugam

3 galbenusuri, parmezanul, sare si piper si amestecam, ese o crema moale ca sa fie lucrata.
Punem intr-un sprit crema de cartofi si facem cerculete duble pe hartia de copt in tava si le ungem cu al 4lea galbenus amestecat cu un strop de lapte sau apa.
Bagam cosuletele pe 25 min in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cind se rumenesc umplem cosuletele cu umplutura si presuram cu cascaval, coacem 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai cu rosii

Pastai cu rosii

Pastaile se spala si se pun la scurs. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Adaugam

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxell

Varza de Bruxell

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • mariana

    mariana (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Da, este foarte delicioasa. Promit ca cind o voi gati data viitoare voi face si poze ca sa vedeti cum arata!!!!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Cred ca este delicioasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor