Taiem cartofii cuburi si ii puem la fiert cu sare 30 min. preparam umplutura.Ciupercile taiate in cubulete le punem la calit in 2 linguri de ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt, rosiile taiate si ele marunt, mararul, sarea si piperul. le calim pina se absoarbe lichidul si le dam la racorit. Cartofii fierti ii pisam si dam in cuptorul cald dar stins pe 5 min.Trecem cartofii pe foc mic, adaugam untul si amestecam timp de 8 minute. Stingem focul si adaugam
3 galbenusuri, parmezanul, sare si piper si amestecam, ese o crema moale ca sa fie lucrata.
Punem intr-un sprit crema de cartofi si facem cerculete duble pe hartia de copt in tava si le ungem cu al 4lea galbenus amestecat cu un strop de lapte sau apa.
Bagam cosuletele pe 25 min in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cind se rumenesc umplem cosuletele cu umplutura si presuram cu cascaval, coacem 10-15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii