autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Spuma de ciocolata cu surprize

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2010

Ingrediente
1 punga de praf de spuma de ciocolata, 1 litru de lapte, 1 pachet de fulgi de ciocolata, 1 pachet de bomboane (orice fel)

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se prepara spuma respectand instructiunile de pe ambalaj. Cand se adauga laptele, se adauga fulgii de ciocolata.
2. Se presara bomboanele. Se pot folosi orice fel de bomboane. Se ingroapa bomboanele in spuma pana cand sunt complet acoperite.
3. Se lasa spuma la rece, in frigider.
4. Cand se intareste, se serveste cu lingura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ciocolata cu surprize" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Caramele din lapte condensat

Caramele din lapte condensat

Luati cutia de lapte condensat si puneti-o la foc, golind-o de continut intr-o craticioara mai maricica,

17 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Grea de ciocolata cu stafide si nuca

Recomandare pentru iubitorii de ciocolata, o combinatie de arome: ghimbir, cardamon,ciocolata si

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga de praf de spuma de ciocolata
  • 1 litru de lapte
  • 1 pachet de fulgi de ciocolata
  • 1 pachet de bomboane (orice fel)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Biscuiti rustici din albus de ou