Curatati ficateii de pielite, spalati-i bine si puneti-i intr-o cratita impreuna cu vinul. Lasati-i sa fiarba incet, la foc mic, circa 7-8 minute. Scurgeti-i si puneti-i deoparte sa se raceasca.
Puneti ficateii reci in robotul de bucatarie, impreuna cu untul rupt bucatele, vinul dulce, nucsoara si putina sare si maruntiti-i, cu intreruperi, ca sa nu se incalzeasca, pana ce obtineti o pasta spumoasa omogena (de consistenta foie gras-ului). Mai gustati o data de sare si piper si repartizati spuma in 6 boluri, apasand-o bine. Acoperiti bolurile cu folie de plastic si tineti-le cel putin 10 ore la rece. Inainte de-a o servi, presarati deasupra piper macinat mai mare si fructele uscate si serviti spuma de ficatei cu paine de vatra, prajita.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii