autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Spuma de fructe cu iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g zmeura (sau afine, coacaze etc.), , 4 iaurturi, , 1 portocala, , 150 ml frisca batuta (de la frigider), , 2 linguri zahar pudra (sau inlocuitori).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Stoarceti portocala si puneti sucul impreuna cu fructele, 1 lingura de zahar si iaurturile in bolul robotului sau al blenderului. Mixati in cateva reprize, astfel ca fructele sa nu fie chiar transformate in piure si turnati compozitia in pahare sau cupe.
Amestecati frisca cu restul de zahar si puneti cate-o portie in fiecare pahar sau cupa, peste fructe.
Decorati cu cateva fructe intregi si tineti spuma la rece pana cand o serviti. Daca vreti sa fie mai spectaculoase, asezati paharele sau cupele pe cuburi de gheata maruntite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de fructe cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Prajitura fina de ciocolata

Prajitura fina de ciocolata

1. Pentru prajitura, unge cu ulei 4 vase mici termorezistente.Aseaza la baza acestora un disc de

9 voturi    3 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema de vanilie cu fructe si frisca

Crema de vanilie cu fructe si frisca

Spalati fructele, scoateti samburii si cojiti banana. Amestecati praful de vanilie (cremsnit) cu

30 voturi    13 comentarii
15 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g zmeura (sau afine
  • coacaze etc.)
  • 4 iaurturi
  • 1 portocala
  • 150 ml frisca batuta (de la frigider)
  • 2 linguri zahar pudra (sau inlocuitori).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Spuma de caise