autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Spuma de fructe cu iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g zmeura (sau afine, coacaze etc.), , 4 iaurturi, , 1 portocala, , 150 ml frisca batuta (de la frigider), , 2 linguri zahar pudra (sau inlocuitori).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Stoarceti portocala si puneti sucul impreuna cu fructele, 1 lingura de zahar si iaurturile in bolul robotului sau al blenderului. Mixati in cateva reprize, astfel ca fructele sa nu fie chiar transformate in piure si turnati compozitia in pahare sau cupe.
Amestecati frisca cu restul de zahar si puneti cate-o portie in fiecare pahar sau cupa, peste fructe.
Decorati cu cateva fructe intregi si tineti spuma la rece pana cand o serviti. Daca vreti sa fie mai spectaculoase, asezati paharele sau cupele pe cuburi de gheata maruntite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de fructe cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Natillas

Natillas

1) Se aromatizeaza laptele cu coaja de lamaie si scortisoara (se pune la fiert si, cand a fiert,

2 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Supa de visine

Supa de visine

Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un

3 voturi    4 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g zmeura (sau afine
  • coacaze etc.)
  • 4 iaurturi
  • 1 portocala
  • 150 ml frisca batuta (de la frigider)
  • 2 linguri zahar pudra (sau inlocuitori).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema de iaurt