Spuma de fructe cu iaurt

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g zmeura (sau afine, coacaze etc.),
  • 4 iaurturi,
  • 1 portocala,
  • 150 ml frisca batuta (de la frigider),
  • 2 linguri zahar pudra (sau inlocuitori).

Mod de preparare

Stoarceti portocala si puneti sucul impreuna cu fructele, 1 lingura de zahar si iaurturile in bolul robotului sau al blenderului. Mixati in cateva reprize, astfel ca fructele sa nu fie chiar transformate in piure si turnati compozitia in pahare sau cupe.

Amestecati frisca cu restul de zahar si puneti cate-o portie in fiecare pahar sau cupa, peste fructe.

Decorati cu cateva fructe intregi si tineti spuma la rece pana cand o serviti. Daca vreti sa fie mai spectaculoase, asezati paharele sau cupele pe cuburi de gheata maruntite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor