Siropul se amesteca cu apa si se pune la fiert.Cand clocoteste,se toarna grisul in forma de ploaie si se fierbe cca 4-5 minute.Se opreste focul,se adauga zaharul vanilat si se bate compozitia pana se raceste si devine spumoasa.Se toarna in bolulete,se orneaza cu fructe sau scortisoara si se pastreaza la rece.
Aceasta spuma de gris se poate prepara si cu zeama de fructe proaspete amestecata cu un sirop obtinut din apa indulcita cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii