autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Spuma de miere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile,punand cate putina miere,pana se obtine o pasta spumoasa.Se pune vasul in alt vas cu apa clocotita asezat pe foc si se amesteca pana candpasta incepe sa se ingroase.Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga frisca,se amesteca, apoi se pune in cupe.Se da la rece ptr. 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Malabi cu fructe de padure

Malabi cu fructe de padure

Se pune 3/4 din cantitatea laptelui sa fiarba cu zaharul pudra si putina sare si de asemeni smantana

1 vot    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci
Pudim de Mamão

Pudim de Mamão

1)La cuptor se pune o tavã cu apã sã fiarbã. O formã tip chaminé se unge cu caramel lichid. 2)Se

10 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Crema de iaurt