autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Spuma de miere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile,punand cate putina miere,pana se obtine o pasta spumoasa.Se pune vasul in alt vas cu apa clocotita asezat pe foc si se amesteca pana candpasta incepe sa se ingroase.Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga frisca,se amesteca, apoi se pune in cupe.Se da la rece ptr. 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Kiwi

Mousse de Kiwi

1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin

10 voturi    11 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Jeleu de ciocolata

Jeleu de ciocolata

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul

1 vot    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Unt de alune de padure