autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Spuma de miere

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile,punand cate putina miere,pana se obtine o pasta spumoasa.Se pune vasul in alt vas cu apa clocotita asezat pe foc si se amesteca pana candpasta incepe sa se ingroase.Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga frisca,se amesteca, apoi se pune in cupe.Se da la rece ptr. 2-3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia

13 voturi    2 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Spuma de fructe de padure sau capsuni

Spuma de fructe de padure sau capsuni

Se sfarama bine fructele,se adauga albusurile si zaharul batandu-se cu mixerul pana se intareste

46 voturi    8 comentarii
25 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 350g miere,4 galbenusuri,250ml frisca batuta spuma

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Inimioare pline de savoare