Se freaca galbenusurile,punand cate putina miere,pana se obtine o pasta spumoasa.Se pune vasul in alt vas cu apa clocotita asezat pe foc si se amesteca pana candpasta incepe sa se ingroase.Se ia vasul de pe foc si se lasa sa se raceasca.Se adauga frisca,se amesteca, apoi se pune in cupe.Se da la rece ptr. 2-3 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii