Se curata perele de coaja si de seminte, se taie in patru, se fierb in aburi 20 de minute, dupa care se maruntesc cu mixerul pana ce se obtine un piure foarte fin. Piureul se toarna intr-un castron, se incorporeaza rand pe rand zaharul pudra, scortisoara, smantana si untul inmuiat si se baga la frigider, unde se tine circa doua ore. Intre timp se bat spuma albusurile, adaugand zaharul tos, putin cate putin. In spuma de albusuri se amesteca usor piureul de pere (intarit, putin, la frigider) si apoi se tine din nou la rece 45 de minute. Spuma altfel preparata se serveste cu biscuiti de casa sau piscoturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii