Spumata de zmeura

Se separa albusurile de galbenusuri, apoi se iau albusurile si impreuna cu praful de sare se bat.

Timp pregatire
14 minute
Complexitate
redusa
Spumata de zmeura

Ingrediente

  • 400 gr zmeura
  • 2 ouă
  • 6 linguri de zahăr
  • Un praf de sare

Mod de preparare

Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat.

Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se omogenizează. Se împarte compoziția în 4 boluri care se asezonează cu fructe de pădure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise