Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, faina si cacao, apoi nucile. Pe fundul tavii - tapetate cu margarina si faina - se coc pe rand cate o jumatate din compozitie, care se niveleaza bine cu cutitul.
Din galbenusurile amestecate cu zaharul si cacao se obtine o crema prin fierbere impreuna cu untul pana se ingroasa.
Prima foaie se aseaza in tava, apoi se toarna jumatate din crema, dupa care se aseaza cealalta foaie pe care se pune restul de crema si apoi se presara ciocolata rasa.
Ideal este sa fie lasata la rece o zi ca sa se inmoaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii