Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, faina si cacao, apoi nucile. Pe fundul tavii - tapetate cu margarina si faina - se coc pe rand cate o jumatate din compozitie, care se niveleaza bine cu cutitul.
Din galbenusurile amestecate cu zaharul si cacao se obtine o crema prin fierbere impreuna cu untul pana se ingroasa.
Prima foaie se aseaza in tava, apoi se toarna jumatate din crema, dupa care se aseaza cealalta foaie pe care se pune restul de crema si apoi se presara ciocolata rasa.
Ideal este sa fie lasata la rece o zi ca sa se inmoaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii