Pestele se curata,se spala,se zvanta si se presara cu putina sare.Morcovii,telina se curata,se spala si se dau pe razatoare.
Ceapa tocata marunt se inabusa in putin ulei,se adauga morcovul,telina,usturoiul tocat marunt si se calesc usor.
Separat intr-un vas se pune cca o treime din zarzavatul calit,apoi se adauga o jumatate din cantitatea de stavrizi ,din nou o treime de zarzavat,apoi restul de stavrizi si se acopera cu zarzavatul ramas.deasupra se aseaza rondele de rosii,foile de dafin,boabe de piper si coriandru.Se toarna vinul si o lingura de ulei.Vasul se acopera,se lasa la foc mic sa fiarba cca o ora.Cand este gata se presara cu patrunjelul verde tocat fin si se serveste cu lamaie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii