Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala,se zvanta si se aseaza intr-un vas de yena uns foarte bine cu ulei de masline.Deasupra se aseaza foi de dafin si restul condimentelor dupa gust , se toarna dressingul format din ulei de masline,otet de mere sau otet balsamic,vinul alb si un pic de apa calda. Se introduc la cuptor pana se rumenesc frumos.Daca scade sosul ,puteti sa mai adaugati din cand cand.La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat marunt.
A doua varianta este aceea ca puteti da stavrizii prin pesmet inainte sa-i asezati in tava.Va iesi o parte mai moale,iar cea de deasupra frumos rumenita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii