Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat, dupa care se pun pe gratarul uns cu putin unt si se frig pe ambele parti.
Stavrizii la gratar se pot servi natur cu lamaie sau impreuna cu un sos preparat din piper, sare, ulei, apa minerala, zeama de lamaie, dupa gust si patrunjel verde.
tocat foarte fin. Sosul se toarna peste stavrizi si se orneaza cu felii de lamaie si patrunjel verde.
Ambele variante sunt delicioase.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii