Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim usturoiul in unt si ulei de masline, adaugam orezul la calit si la sfarsit albitura rasa si 1 lgt curry. Adaugam vinul cald, sofranul si lasam acoperit sa se evapore vinul. Potrivim de sare si verificam orezul sa fie al dente. Carnea putin crestata o condimentam cu boia, curry, cimbru, busuioc, ulei de masline si lasam acoperita la rece. Calim carnea in unt si ulei de masline cateva minute pe ambele parti dupa care le asezam intr-o tava, acoperim cu sosul ramas, punem putina sare, acoperim cu folie si dam la cuptor 10 min dupa care o descoperim pentru inca 15-20.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii