autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

steakum

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati muschiul in feliute cat de subtiri puteti (uneori este preferabil sa-l rugati pe macelar sa o faca, sau, daca a fost inghetat, taiati-l inainte de a se fi dezghetat complet). Topiti untul intr-o tigaie si prajiti feliile de carne cate un minut pe fiecare parte; scoteti-le si puneti-le pe o farfurie. Peste untul topit (in care s-a prajit carnea) adaugati smantana si vinul. Cand componentele fierb reintroduceti carnea anterior prajita, pentru inca 1-2 min. Inainte de a-l servi sarati, piterati, condimentati dupa gust
N.B. - sa aveti la indemana multa bagheta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "steakum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu smantana

Ficatei de pui cu smantana

1. Cartofi se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa, sare si ulei. 2. Ficatei

9 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cordon haiducesc

Cordon haiducesc

Se taie pieptul de pui si se bate, se condimenteaza (eu folosesc amestec de condimente Fuchs), se

7 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Omleta cu smantana,sunca si cascaval