autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

steakum

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati muschiul in feliute cat de subtiri puteti (uneori este preferabil sa-l rugati pe macelar sa o faca, sau, daca a fost inghetat, taiati-l inainte de a se fi dezghetat complet). Topiti untul intr-o tigaie si prajiti feliile de carne cate un minut pe fiecare parte; scoteti-le si puneti-le pe o farfurie. Peste untul topit (in care s-a prajit carnea) adaugati smantana si vinul. Cand componentele fierb reintroduceti carnea anterior prajita, pentru inca 1-2 min. Inainte de a-l servi sarati, piterati, condimentati dupa gust
N.B. - sa aveti la indemana multa bagheta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "steakum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU OREZ

PIEPT DE PUI CU OREZ

Pieptul de pui se pregateste pt prajit (se portioneaza, se bate cu ciocanul de carne, se cresteaza

0 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui

Ghiveci cu legume si piept de pui

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc