autor:

» » Mancaruri cu carne

steakum

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati muschiul in feliute cat de subtiri puteti (uneori este preferabil sa-l rugati pe macelar sa o faca, sau, daca a fost inghetat, taiati-l inainte de a se fi dezghetat complet). Topiti untul intr-o tigaie si prajiti feliile de carne cate un minut pe fiecare parte; scoteti-le si puneti-le pe o farfurie. Peste untul topit (in care s-a prajit carnea) adaugati smantana si vinul. Cand componentele fierb reintroduceti carnea anterior prajita, pentru inca 1-2 min. Inainte de a-l servi sarati, piterati, condimentati dupa gust
N.B. - sa aveti la indemana multa bagheta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "steakum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata