autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

steakum

Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorin krumholtz (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati muschiul in feliute cat de subtiri puteti (uneori este preferabil sa-l rugati pe macelar sa o faca, sau, daca a fost inghetat, taiati-l inainte de a se fi dezghetat complet). Topiti untul intr-o tigaie si prajiti feliile de carne cate un minut pe fiecare parte; scoteti-le si puneti-le pe o farfurie. Peste untul topit (in care s-a prajit carnea) adaugati smantana si vinul. Cand componentele fierb reintroduceti carnea anterior prajita, pentru inca 1-2 min. Inainte de a-l servi sarati, piterati, condimentati dupa gust
N.B. - sa aveti la indemana multa bagheta proaspata
Daca ti-a placut reteta noastra "steakum" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu ficatei de pasare

Mamaliguta cu ficatei de pasare

Preparare mamaliga: - se masoara o cana cu malai si se pune in cratita. Cu aceeasi cana se vor

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de carne panè

Rulouri de carne panè

Feliile de carne le batem bine cu batatorul de carne,le sarm asezam felii de cascaval,deasupra felii

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g. muschi lat de porc 300-350 ml vin Marsala sau Porto 250 ml. smantana dulce (pentru frisca) 100 g. unt
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ciulama de pui