Se trece faina prin sita impreuna cu praful de copt, se adauga smantana, zaharul, untul si laptele.
Cojile de portocale si lamaie, ciresele se taie mici de tot si se amesteca cu migdalele macinate. Totul se framanta ca un aluat.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade( foc potrivit), se pune intr-o tava hartie de pergament.
Aluatul se intinde ca o foaie de 1 cm de inalta pe o suprafata data cu faina si se fac forme de stelute. Se pun formele in tava si se dau la cuptor pt. 15 minute. Se scot afara, se lasa sa se raceasca de tot, apoi se dau cu zahar praf si se orneaza cu fructele din jeleu. Pana la servire, se recomanda sa se pastreze int-o doza pentru biscuiti.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii