Se trece faina prin sita impreuna cu praful de copt, se adauga smantana, zaharul, untul si laptele.
Cojile de portocale si lamaie, ciresele se taie mici de tot si se amesteca cu migdalele macinate. Totul se framanta ca un aluat.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade( foc potrivit), se pune intr-o tava hartie de pergament.
Aluatul se intinde ca o foaie de 1 cm de inalta pe o suprafata data cu faina si se fac forme de stelute. Se pun formele in tava si se dau la cuptor pt. 15 minute. Se scot afara, se lasa sa se raceasca de tot, apoi se dau cu zahar praf si se orneaza cu fructele din jeleu. Pana la servire, se recomanda sa se pastreze int-o doza pentru biscuiti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii