Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Ingrediente
750 gr. peste, 200 gr. bulion de rosii, 100 gr. ceapa, 1 lingura unt, sare, piper, zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea, se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se aseaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat. Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, 20-30 minute. Mod de servire Cind se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "stiuca de rosiii." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crapul se curata de intestine si de solzi, se indeparteaza capul care poate fi folosit la ciorba,
1 vot
0 comentarii
1h 10 min
Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si
4 voturi
8 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate