autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu peste

STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
O STIUCA DE 2 KG., MARAR, PATRUNJEL, USTUROI, FILE DE PESTE ROSU 100 g., FILE DE SOMON 100 g., FILE DE CRAP 100 g., FILE DE SALAU 100 g., CARNEA DE LA STIUCA 600 g., CONDIMENTE PENTRU PESTE, VIN ALB select, PIPER ALB, FOI DE DAFIN, ulei de masline, sare, un ou, un morcov mic, o ceapa mica, un ardei gras rosu, un aredi verde, sos de rosii, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata stiuca de organe se spala si apoi se scoate pielea usor pana la cap si se face o umplutura din fileuri amestecate cu legumele,oul batut bine, ,condimente si restul,apoi se umple stiuca(,pielea stiucii,) se coase ,se da la cuptor si se stropeste cu vin se pun cateva boabe de piper condiment de peste ,vin alb cat sa aiba in ce pluti sos de rosii 2 foi de dafin aproape de final cand o scoatem din cuptor.
Se garniseste cu ardei rosu feliat si cu felii de lamaie si se stopeste cu zeama de la lamaie inainte cu 15 minute de a o scoate de la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Spaghetti cu peste

Spaghetti cu peste

Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Ca de obicei postezi numai bunatati ...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicios

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Suna mai mult decat interesant.O adevarata savoare din peste.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • O STIUCA DE 2 KG.
  • MARAR
  • PATRUNJEL
  • USTUROI
  • FILE DE PESTE ROSU 100 g.
  • FILE DE SOMON 100 g.
  • FILE DE CRAP 100 g.
  • FILE DE SALAU 100 g.
  • CARNEA DE LA STIUCA 600 g.
  • CONDIMENTE PENTRU PESTE
  • VIN ALB select
  • PIPER ALB
  • FOI DE DAFIN
  • ulei de masline
  • sare
  • un ou
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un ardei gras rosu
  • un aredi verde
  • sos de rosii
  • o lamaie

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Ca de obicei postezi numai bunatati ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap cu legume la cuptor