STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O STIUCA DE 2 KG.
  • MARAR
  • PATRUNJEL
  • USTUROI
  • FILE DE PESTE ROSU 100 g.
  • FILE DE SOMON 100 g.
  • FILE DE CRAP 100 g.
  • FILE DE SALAU 100 g.
  • CARNEA DE LA STIUCA 600 g.
  • CONDIMENTE PENTRU PESTE
  • VIN ALB select
  • PIPER ALB
  • FOI DE DAFIN
  • ulei de masline
  • sare
  • un ou
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un ardei gras rosu
  • un aredi verde
  • sos de rosii
  • o lamaie

Mod de preparare

Se curata stiuca de organe se spala si apoi se scoate pielea usor pana la cap si se face o umplutura din fileuri amestecate cu legumele,oul batut bine, ,condimente si restul,apoi se umple stiuca(,pielea stiucii,) se coase ,se da la cuptor si se stropeste cu vin se pun cateva boabe de piper condiment de peste ,vin alb cat sa aiba in ce pluti sos de rosii 2 foi de dafin aproape de final cand o scoatem din cuptor.

Se garniseste cu ardei rosu feliat si cu felii de lamaie si se stopeste cu zeama de la lamaie inainte cu 15 minute de a o scoate de la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise