autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu peste

STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
O STIUCA DE 2 KG., MARAR, PATRUNJEL, USTUROI, FILE DE PESTE ROSU 100 g., FILE DE SOMON 100 g., FILE DE CRAP 100 g., FILE DE SALAU 100 g., CARNEA DE LA STIUCA 600 g., CONDIMENTE PENTRU PESTE, VIN ALB select, PIPER ALB, FOI DE DAFIN, ulei de masline, sare, un ou, un morcov mic, o ceapa mica, un ardei gras rosu, un aredi verde, sos de rosii, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata stiuca de organe se spala si apoi se scoate pielea usor pana la cap si se face o umplutura din fileuri amestecate cu legumele,oul batut bine, ,condimente si restul,apoi se umple stiuca(,pielea stiucii,) se coase ,se da la cuptor si se stropeste cu vin se pun cateva boabe de piper condiment de peste ,vin alb cat sa aiba in ce pluti sos de rosii 2 foi de dafin aproape de final cand o scoatem din cuptor.
Se garniseste cu ardei rosu feliat si cu felii de lamaie si se stopeste cu zeama de la lamaie inainte cu 15 minute de a o scoate de la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Ca de obicei postezi numai bunatati ...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicios

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Suna mai mult decat interesant.O adevarata savoare din peste.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • O STIUCA DE 2 KG.
  • MARAR
  • PATRUNJEL
  • USTUROI
  • FILE DE PESTE ROSU 100 g.
  • FILE DE SOMON 100 g.
  • FILE DE CRAP 100 g.
  • FILE DE SALAU 100 g.
  • CARNEA DE LA STIUCA 600 g.
  • CONDIMENTE PENTRU PESTE
  • VIN ALB select
  • PIPER ALB
  • FOI DE DAFIN
  • ulei de masline
  • sare
  • un ou
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un ardei gras rosu
  • un aredi verde
  • sos de rosii
  • o lamaie

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Ca de obicei postezi numai bunatati ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius cu mamaliguta