autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu peste

STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
O STIUCA DE 2 KG., MARAR, PATRUNJEL, USTUROI, FILE DE PESTE ROSU 100 g., FILE DE SOMON 100 g., FILE DE CRAP 100 g., FILE DE SALAU 100 g., CARNEA DE LA STIUCA 600 g., CONDIMENTE PENTRU PESTE, VIN ALB select, PIPER ALB, FOI DE DAFIN, ulei de masline, sare, un ou, un morcov mic, o ceapa mica, un ardei gras rosu, un aredi verde, sos de rosii, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata stiuca de organe se spala si apoi se scoate pielea usor pana la cap si se face o umplutura din fileuri amestecate cu legumele,oul batut bine, ,condimente si restul,apoi se umple stiuca(,pielea stiucii,) se coase ,se da la cuptor si se stropeste cu vin se pun cateva boabe de piper condiment de peste ,vin alb cat sa aiba in ce pluti sos de rosii 2 foi de dafin aproape de final cand o scoatem din cuptor.
Se garniseste cu ardei rosu feliat si cu felii de lamaie si se stopeste cu zeama de la lamaie inainte cu 15 minute de a o scoate de la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "STIUCA FACUTA DE DOAMNA VALI DIN TULCEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod in crusta de mac

Cod in crusta de mac

Pestele se spala, se zvanta foarte bine si se tine la marinat 15-20 de minute in marinata prepaparata

8 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Placinta de primavara cu somn

Placinta de primavara cu somn

Incalzeste cuptorul la 220⁰C. Fierbe cartofii in apa cu sare si scurge-i, paseaza-i apoi amesteca-i

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Ca de obicei postezi numai bunatati ...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicios

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Suna mai mult decat interesant.O adevarata savoare din peste.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • O STIUCA DE 2 KG.
  • MARAR
  • PATRUNJEL
  • USTUROI
  • FILE DE PESTE ROSU 100 g.
  • FILE DE SOMON 100 g.
  • FILE DE CRAP 100 g.
  • FILE DE SALAU 100 g.
  • CARNEA DE LA STIUCA 600 g.
  • CONDIMENTE PENTRU PESTE
  • VIN ALB select
  • PIPER ALB
  • FOI DE DAFIN
  • ulei de masline
  • sare
  • un ou
  • un morcov mic
  • o ceapa mica
  • un ardei gras rosu
  • un aredi verde
  • sos de rosii
  • o lamaie

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Ca de obicei postezi numai bunatati ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor