Stiuca inabusita la cuptor

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Se prefera stiuca, dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav, macrou, salau,caras,hering etc.
  • Ca ingrediente: faina alba, ulei, sare , piper, otet,cimbru, foi de dafin.

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.

Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise