autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu peste

Stiuca inabusita la cuptor

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Se prefera stiuca, dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav, macrou, salau,caras,hering etc., Ca ingrediente: faina alba, ulei, sare, piper, otet,cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.
Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Pestele se curata foarte bine de intestine si resturi. Indepartam capatanile pe care le dam la pisicute.:) Se

43 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Luam farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4

7 voturi    5 comentarii
3 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Delicioasa, stiuca asta!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Se prefera stiuca
  • dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav
  • macrou
  • salau,caras,hering etc.
  • Ca ingrediente: faina alba
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet,cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

15 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Delicioasa, stiuca asta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Saramura de Caras