autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu peste

Stiuca inabusita la cuptor

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Se prefera stiuca, dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav, macrou, salau,caras,hering etc., Ca ingrediente: faina alba, ulei, sare, piper, otet,cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.
Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu bacon

Pastrav cu bacon

Incalzim cuptorul. Aranjam 6 felii de bacon una langa alta, usor suprapuse. Punem deasupra baconului

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
FILETE DE PANGA LA CUPTOR

FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se presara pe deasupra cu

10 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Delicioasa, stiuca asta!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Se prefera stiuca
  • dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav
  • macrou
  • salau,caras,hering etc.
  • Ca ingrediente: faina alba
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet,cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

14 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Delicioasa, stiuca asta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Felii de somon in sos de vin