autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu peste

Stiuca inabusita la cuptor

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Se prefera stiuca, dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav, macrou, salau,caras,hering etc., Ca ingrediente: faina alba, ulei, sare, piper, otet,cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.
Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calamari umpluti

Calamari umpluti

Se spala si se curata foarte bine calamari pana devin albi fara pielite.Se pastreaza tentaculele

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Se curata capatana bine la urechi de branhii,se spala.Se taie pestele se portioneaza si punem la

13 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Delicioasa, stiuca asta!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Se prefera stiuca
  • dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav
  • macrou
  • salau,caras,hering etc.
  • Ca ingrediente: faina alba
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet,cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

14 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Delicioasa, stiuca asta!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
CRAP LA CUPTOR