autor:

adrianneag

» » Mancaruri cu peste

Stiuca inabusita la cuptor

Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianneag (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 august 2010

Ingrediente
Se prefera stiuca, dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav, macrou, salau,caras,hering etc., Ca ingrediente: faina alba, ulei, sare, piper, otet,cimbru, foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 3h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.
Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca inabusita la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti  in vin rosé si sos picant de usturoi

Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi

Intr-o cratitã (eu am folosit un vas de lut) se pune usturoiul la prãjit in uleiul de mãsline

5 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2010

    Delicioasa, stiuca asta!

Dificultate

Medie

Timp

3h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Se prefera stiuca
  • dar din lipsa de altceva poti sa folosesti orice tip de peste care sa aiba peste 25 cm - pastrav
  • macrou
  • salau,caras,hering etc.
  • Ca ingrediente: faina alba
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet,cimbru
  • foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de adrianneag
Muraturi asortate la borcan

Muraturi asortate la borcan

Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja. Se

15 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Delicioasa, stiuca asta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Medalion de rechin cu legume