Pestele se taie in bucati de aprox.5 cm, se da prin faina si se prajeste foarte putin . Se pune intr-o farfurie pana il prajesti pe tot. Intr-o cratita care incape in cuptor se aseaza pestele prajit, se pune peste el amestecul format din otet + apa in concentratie o parte otet si trei parti apa , cu sare si putin piper, cu crengute de cimbru si vreo doua-trei foi de dafin.
Se pune la cuptor si il lasi pana se inmoaie toate oasele.
Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii