autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Stiuca la cuptor

Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1 stiuca de aproximativ 1,5 kg,500 gr ciuperci, portocala bine coapta,150 gr unt (sau 150 ml ulei de floarea soarelui),1 kg rosii, 200 gr cascaval,1 litru zeama de zarzavat,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Stiuca, fara branhii si viscere, se pune la fiert in zeama de zarzavat. Dupa ce a fiert,fara a se sfarma,ii scoatem pielea cu solzii,sira spinarii,si cu maxima atentie,si celelalte oase. Intr-o forma bine unsa cu unt,punem in strat compact, feliile de stiuca. Separat,in alta cratita ,fiebem inabusite ciupercile, in unt sau ulei, cu sare,piper si zeama de la o portocala. Cand s-au inmuiat,le turnam cu sosul format, peste feliile de stiuca. Deasupra, asezam frumos randuite, rondelele de rosii, decojite si fara seminte. Ca armonia sa fie deplina, presaram cascaval ras. Acest minunat ansamblu, pentru desavarsire, va lua drumul cuptorului pentru 20-30 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stiuca la cuptor

Stiuca la cuptor

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate

25 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 stiuca de aproximativ 1,5 kg,500 gr ciuperci, portocala bine coapta,150 gr unt (sau 150 ml ulei de floarea soarelui),1 kg rosii
  • 200 gr cascaval,1 litru zeama de zarzavat,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Cod cu crusta de marar