autor:

» » Mancaruri cu peste

Stiuca la cuptor

Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Malache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
1 stiuca de aproximativ 1,5 kg,500 gr ciuperci,1 portocala bine coapta,150 gr unt (sau 150 ml ulei de floarea soarelui),1 kg rosii, 200 gr cascaval,1 litru zeama de zarzavat,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Stiuca, fara branhii si viscere, se pune la fiert in zeama de zarzavat. Dupa ce a fiert,fara a se sfarma,ii scoatem pielea cu solzii,sira spinarii,si cu maxima atentie,si celelalte oase. Intr-o forma bine unsa cu unt,punem in strat compact, feliile de stiuca. Separat,in alta cratita ,fiebem inabusite ciupercile, in unt sau ulei, cu sare,piper si zeama de la o portocala. Cand s-au inmuiat,le turnam cu sosul format, peste feliile de stiuca. Deasupra, asezam frumos randuite, rondelele de rosii, decojite si fara seminte. Ca armonia sa fie deplina, presaram cascaval ras. Acest minunat ansamblu, pentru desavarsire, va lua drumul cuptorului pentru 20-30 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Stiuca in sos de vin si lamaie la cuptor

Pasul 1: Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Stiuca la cuptor

Stiuca la cuptor

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate

28 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 stiuca de aproximativ 1,5 kg,500 gr ciuperci,1 portocala bine coapta,150 gr unt (sau 150 ml ulei de floarea soarelui),1 kg rosii
  • 200 gr cascaval,1 litru zeama de zarzavat,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu sparanghel si somon fumé