Stiuca, fara branhii si viscere, se pune la fiert in zeama de zarzavat. Dupa ce a fiert,fara a se sfarma,ii scoatem pielea cu solzii,sira spinarii,si cu maxima atentie,si celelalte oase. Intr-o forma bine unsa cu unt,punem in strat compact, feliile de stiuca. Separat,in alta cratita ,fiebem inabusite ciupercile, in unt sau ulei, cu sare,piper si zeama de la o portocala. Cand s-au inmuiat,le turnam cu sosul format, peste feliile de stiuca. Deasupra, asezam frumos randuite, rondelele de rosii, decojite si fara seminte. Ca armonia sa fie deplina, presaram cascaval ras. Acest minunat ansamblu, pentru desavarsire, va lua drumul cuptorului pentru 20-30 de minute. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii