Stiuca, fara branhii si viscere, se pune la fiert in zeama de zarzavat. Dupa ce a fiert,fara a se sfarma,ii scoatem pielea cu solzii,sira spinarii,si cu maxima atentie,si celelalte oase. Intr-o forma bine unsa cu unt,punem in strat compact, feliile de stiuca. Separat,in alta cratita ,fiebem inabusite ciupercile, in unt sau ulei, cu sare,piper si zeama de la o portocala. Cand s-au inmuiat,le turnam cu sosul format, peste feliile de stiuca. Deasupra, asezam frumos randuite, rondelele de rosii, decojite si fara seminte. Ca armonia sa fie deplina, presaram cascaval ras. Acest minunat ansamblu, pentru desavarsire, va lua drumul cuptorului pentru 20-30 de minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii