Se curata si se spala stiuca. Se pregateste o tava. Se taie ceapa mare, se pun stafidele si crevetii in tava si se asambleaza stiuca. Se toarna marunt-marunt toate ierburile si se presara sare, piper si nuca de cocos. Se umple burta pestelui cu amestecul de ierburi. Se leaga (sau nu), se presara mirodenii din belsug, se toarna uleiul de masline si vinul si se infasoara stiuca in folie. Se pune stiuca pe patul de stafide, creveti si ceapa in tava si se da la cuptor pentru 30 de minute la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii