autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Stiuca umpluta fiarta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o stiuca de 1 1/2 kg, sare, o jumatate ceasca de ulei, 2 oua, patrunjel tocat, 2 sardele de Lissa, piper, un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

11 voturi

Mod de preparare

Se curata o stiuca de 1 1/2 kg. Se scoate pielea, cautand s-o lasam cat mai intreaga. Se spala, se freaca cu putina sare si se lasa deoparte. Carnea se desface de pe oase, se trece prin masina de tocat, impreuna cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca totul bine, cu jumatate ceasca de ulei, se adauga 2 oua, patrunjel tocat, 2 sardele de Lissa, spalate si fara oase, piper si putina sare. Se umple pielea de stiuca bine stoarsa de apa. Se da forma pestelui, se coase pe unde s-a umplut si se aseaza capul la loc. Se pune intr-o cratita lunga la fiert, cu apa si sare, cu un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi si toate oasele care s-au scos din peste. Se lasa sa fiarba. Se aseaza in farfurie si se toarna putina zeama deasupra. Imprejur se pun cartofii si morcovii fierti.
Se serveste rece, cu lamaie, sau cald cu sos de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta fiarta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cambulă în crustă de cartofi

Cambulă în crustă de cartofi

Cartofii se curăţă de coajă, se spală , se rad pe răzătoarea mare,se trec printr-un jet de

3 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore.

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

11 voturi

Ingrediente

  • o stiuca de 1 1/2 kg
  • sare
  • o jumatate ceasca de ulei
  • 2 oua
  • patrunjel tocat
  • 2 sardele de Lissa
  • piper
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Crap romanesc in folie de aluminiu
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania