Stiuca umpluta fiarta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o stiuca de 1 1/2 kg
  • sare
  • o jumatate ceasca de ulei
  • 2 oua
  • patrunjel tocat
  • 2 sardele de Lissa
  • piper
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 cartofi

Mod de preparare

Se curata o stiuca de 1 1/2 kg. Se scoate pielea, cautand s-o lasam cat mai intreaga. Se spala, se freaca cu putina sare si se lasa deoparte. Carnea se desface de pe oase, se trece prin masina de tocat, impreuna cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca totul bine, cu jumatate ceasca de ulei, se adauga 2 oua, patrunjel tocat, 2 sardele de Lissa, spalate si fara oase, piper si putina sare. Se umple pielea de stiuca bine stoarsa de apa. Se da forma pestelui, se coase pe unde s-a umplut si se aseaza capul la loc. Se pune intr-o cratita lunga la fiert, cu apa si sare, cu un morcov, o ceapa, 2-3 cartofi si toate oasele care s-au scos din peste. Se lasa sa fiarba. Se aseaza in farfurie si se toarna putina zeama deasupra. Imprejur se pun cartofii si morcovii fierti.

Se serveste rece, cu lamaie, sau cald cu sos de unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise