autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Stiuca umpluta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. stiuca, o felie piine alba, 1/2 pahar ulei, 2 oua, patrunjel verde, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 4 buc. cartofi de marime potrivita, 2 litri apa

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

155 voturi

Mod de preparare

Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia de pe oase, se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba, muiat in lapte si stors.

Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se umple cu umplutura si se da forma de stiuca. Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de peste.

Cind pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti in zeama.
Se serveste rece cu lamiie sau calda cu unt proaspat sau cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Stiuca Umpluta

Stiuca Umpluta

Stiuca se curata de solzi, fara a se spinteca pentru indepartarea maruntaielor. Cea mai dificila

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Stiuca umpluta cu chiftelute

Stiuca umpluta cu chiftelute

Se curata stiucile de solzi, se deschid putin pana aproape de burta, si se incearca eviscerarea usor

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    E adevarat ca e foarte dietetic, dar mai gustos gratint la cuptor.

  • Fara foto

    flori , 22 februarie 2009

    Eu am preparat de mii de ori aceasta reteta si nu o fierb, ci o gratinez la cuptor alaturi de ceva cartofi si in compozitia de umplutura pun usturoi, de fapt fac o compozitie de chiftele si o ung cu ulei si o introduc la cuptor, e mai delicioasa la cuptor decit fiarta.

    • Fara foto

      Iuliana Niculae (Bucatar) , 24 octombrie 2008

      Umplutura e mai gustoasa daca se adauga 1 ceapa mica tocata si fiarta, apoi data prin sita, la care se adauga si 1 ligurita de zahar. Umplutura poate sa nu fie frecata cu ulei, in schimb trebuie "batuta" foarte bine. Astfel devine pufoasa si creste. Pielea nu trebuie umpluta "pana la refuz" pentru ca riscam sa crape la fiert. Din restul de umplutura, care nu a incaput in piele, se pot face chiftelute, adaugand usturoi pisat, patrunjel verde tocat, apoi se prajesc. Sunt si foarte gustoase, si arata foarte bine pe platoul cu stiuca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

155 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. stiuca
  • o felie piine alba
  • 1/2 pahar ulei
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. ceapa
  • 4 buc. cartofi de marime potrivita
  • 2 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR