Se bat albusurile spuma si se incorporeza celelalte ingrediente pe rand. Zaharul amestecat cu galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, esenta vanilie, apa minerala, faina cu praful de copt. Totul se pune intr-o tava tapetata mai inalta, visinele se trec prin faina. (ca sa ramana la suprafata sa nu se duca la fundul tavi ) Inainte de a pune fructele in tava se rade ciocolata deasupra tavi si se amesteca usor cu o furculita apoi se pun fructele,si iar se rade ciocolata fara sa se mai amestece. Se coace in cuptorul incalzit app 40 de min.
Imi pare rau ca nu pot pune poze dar daca incearca cineva retetele mele ar putea sa puna o poza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii