Se bat albusurile spuma si se incorporeza celelalte ingrediente pe rand. Zaharul amestecat cu galbenusurile, uleiul, zaharul vanilat, esenta vanilie, apa minerala, faina cu praful de copt. Totul se pune intr-o tava tapetata mai inalta, visinele se trec prin faina. (ca sa ramana la suprafata sa nu se duca la fundul tavi ) Inainte de a pune fructele in tava se rade ciocolata deasupra tavi si se amesteca usor cu o furculita apoi se pun fructele,si iar se rade ciocolata fara sa se mai amestece. Se coace in cuptorul incalzit app 40 de min.
Imi pare rau ca nu pot pune poze dar daca incearca cineva retetele mele ar putea sa puna o poza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii