autor:

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Stratta

Autor: Adrian (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adrian (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 aprilie 2012

Ingrediente
- 3 oua de gaina, - cotlet afumat cu usturoi 275g, - ciuperci 250g, - ceapa 225g, - salata verde 175g, - branza de vaca sau de oaie 150g, - paine taiata cuburi 150g, - sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se va taia cotletul, ceapa si ciupercile in cuburi mici. Apoi spargem ouale si le punem intr-un vas si le batem bine. Radem branza pe razatoare mica si punem jumatate din cantitatea ei in vasul in care am batut ouale. Apoi tot acolo adaugam si painea cuburi si o lasam acolo 15 minute.

Intre timp incalzim ulei si punem ceapa, cotletul si ciupercile la calit pana devine ceapa aurie si stigem focul de la aragaz. Acum taiem salata fin si o adaugam peste compozitia calita si calda. Apoi pregatim asa zisa omleta cu paine si branza. Dupa ce e gata si omleta adugam peste compotitia cu salata, ceapa, cotlet si ciuperci si gata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stratta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 3 oua de gaina
  • - cotlet afumat cu usturoi 275g
  • - ciuperci 250g
  • - ceapa 225g
  • - salata verde 175g
  • - branza de vaca sau de oaie 150g
  • - paine taiata cuburi 150g
  • - sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj