Se va taia cotletul, ceapa si ciupercile in cuburi mici. Apoi spargem ouale si le punem intr-un vas si le batem bine. Radem branza pe razatoare mica si punem jumatate din cantitatea ei in vasul in care am batut ouale. Apoi tot acolo adaugam si painea cuburi si o lasam acolo 15 minute.
Intre timp incalzim ulei si punem ceapa, cotletul si ciupercile la calit pana devine ceapa aurie si stigem focul de la aragaz. Acum taiem salata fin si o adaugam peste compozitia calita si calda. Apoi pregatim asa zisa omleta cu paine si branza. Dupa ce e gata si omleta adugam peste compotitia cu salata, ceapa, cotlet si ciuperci si gata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii