Se taie ceapa marunt; la fel si usturoiul. Se pun la calit. Cand ceapa este sticloasa se adauga carnea tocata si mazarea. Se lasa sa se prajeasca bine pana se sfarama carnea; se adauga boia, oregano, putina vegeta si piper. Separat se fierbe orezul: in alt vas se fierb cartofii cu morcovii. Se unge o tava rezistenta la cuptor cu unt sau margarina. Se adauga carnea tocata ca un prim strat. Se taie morcovii fierti in rondele si se aduga ca un al 2-lea strat; din cartofi, lapte si putin unt se face un pireu; al 3-lea strat va fi orezul fiert. Iar al 4 lea pierul; deasupra punem feliile de cascaval si apoi punem totul in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade. Lasam in cuptor circa 25-30 min. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii